In de media

Bossche Omroep 19 oktober 2022

Empelse meiden presenteren STREETCATS in de wijk

STREETCATS is een project van Stichting De Zebra dat onder leiding van Margriet Windt een wervelende start heeft gemaakt.

Lees verder

STREETCATS in Wijkgericht

“Wat vind jij leuk?”

“Je hoeft niet fantastisch te kunnen tekenen, geen fotomodel te zijn of literaire ambities te hebben om mee te doen aan de workshops STREETCATS voor jonge meiden, zegt Margriet Windt, coach en projectleider van Stichting De Zebra.


Ton Rombouts, toenmalig Burgermeester  ‘s-Hertogenbosch


  ‘Op 11 april (’07) bracht ons college een wijkwerkbezoek aan Empel. Ik heb toen kennis kunnen maken met het project Streetcats. De brede en creatieve aanpak voor meiden in de leeftijd van 11 tot 18 jaar spreekt mij erg aan. Het zou goed zijn als ook in andere wijken voor jongeren soort gelijke projecten kunnen starten met bijvoorbeeld ondersteuning van vrijwilligers, bedrijven en andere sponsors’.

 

Persbericht 4 december 2020

Bossche Hockeyclub sponsort goed doel

Een tijgerlogo prijkt sinds kort op de achterkant van de jasjes van de meiden van Hockeyclub ’s-Hertogenbosch. De hockeyouders van het team MB9 wilden dit jaar graag een goed doel sponsoren. De keus viel op het jongerenproject ‘Streetcats, de kracht van meiden’ uit ’s-Hertogenbosch. 

Topcats met Ton Rombouts, voormalig Burgermeester 's-Hertogenbosch
Hocky Team Engelen
Hockey Club Den Bosch

Prijzen

KROONAPPEL

s-HERTOGENBOSCH  

 In 2013 is Streetcats door het Oranjefonds uitgeroepen tot het mooiste sociale particuliere initiatief in de categorie Jeugd van de gemeente ’s-Hertogenbosch.