Streetcats Online

Ben jij tussen de 11 en 13 jaar en heb je zin in een energieke boost? Wil je wat vaker creatief bezig te zijn? Heb je zin om samen met leeftijdgenoten online te zijn? Wil je je bewust worden van je talenten, ze ontwikkelen en inzetten? Geef je dan op voor het  online Streetcats Project!

Je volgt creatieve, inspirerende, workshops waarin je jezelf beter leert kennen. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of al super creatief te zijn. We gaan collages maken, gedichten schrijven, leren spreken in een groep en maken een Fotografisch Zelfportret. Je bent even lekker voor jezelf bezig en dat allemaal in een ontzettend gezellige, veilige en ondersteunende omgeving. Hierdoor kom je zelfverzekerder en sterker in het leven te staan.

De workshops vinden online plaats.  1 x per week 90 minuten (exacte tijden volgen nog). 

Wij werken met professionele, trainers, coaches en Topcats die jarenlange ervaring hebben op het gebied van creativiteit en het empoweren van jongeren. Wat heb je nodig: Je maakt gebruik van je eigen laptop of iPad/tablet met camera en geluid. Materialen krijg je van ons.

Doe je mee?

Wanneer?

De online workshops vinden 1 x per week plaats op:

Dinsdagmiddag 15:30 – 17.00

Woensdagmiddag 15:30 – 17:00 

Donderdagmiddag 15:30 -17:00 

Wil je liever eerst meer informatie? Stuur dan een mailtje naar Margriet, margriet@dezebra.eu