Meest gestelde vragen

Waar vindt Streetcats plaats?

De workshops vinden live of online plaats in de regio ‘s-Hertogenbosch. Dat kan zijn bij jou in de buurt, in Studio Streetcats, op school of in het wijkcentrum. In de toekomst is de ambitie om in meerdere gemeentes Streetcats uit te voeren.

Wat kost Streetcats?

Om mee te doen aan Streetcats vragen we € 35,=. Mocht het bedrag een probleem zijn, mail dan even of bel Margriet Windt op nummer: 06- 22 23 82 85. Streetcats wordt gedeeltelijk gesubsidieerd door de Gemeente ‘s-Hertogenbosch. En mede mogelijk gemaakt door nationale en regionale fondsen en door onze vrijwilligers die onze professionele, trainers, coaches en professionals ondersteunen.

Hoe is de organisatie van Streetcats geregeld?

Streetcats wordt uitgevoerd door een team van professionals. Zij worden bijgestaan door Topcats, jonge meiden die Streetcats zelf gevolgd hebben en graag hun ervaringen en talenten willen delen. 

‎Streetcats is een project van Stichting De Zebra. (hyperlink) Deze stichting houdt zich bezig met de talentontwikkeling van jonge mensen.‎

Wanneer is Streetcats?

Elk half jaar start er een nieuwe groep in je eigen wijk. De specifieke dag en het tijdstip is per wijk verschillend. Vergeet je niet aan te melden!

Heb je nog vragen?