ANBI

ANBI-Status

Stichting de Zebra heeft sinds 1 januari 2010 de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Onze missie

Stichting de Zebra heeft ten doel: het vergroten en het versterken van het zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, alsmede de zelfontplooiing en toekomstvisie van groepen in de samenleving op sociaal en maatschappelijk gebied. De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door het opzetten en exploiteren van producties en workshops voor en door deze groepen. 

Met het Streetcats project maken wij al 15 jaar impact voor meiden in Den Bosch. We hebben al meer dan 600 meiden aan het empower project kunnen laten deelnemen  

Wij werken met een vaste groep professionals die jarenlange ervaring hebben op het gebied van creativiteit en het empoweren van jongeren. Met een organisatie van 18 professionals op freelance en vrijwillige basis en 60 Topcats die vrijwillig meedraaien in het project bereiken onze doelgroep in Den Bosch. Daarnaast hebben we 36 vrijwilligers paraat die ons op diverse professionele vlakken om raad en daad mogen vragen. Wij bieden projecten, workshops en individuele ondersteuning ons te bereiken. 

Bestuur 

Léanne Kempees

Ger Straten

Maurice Markslag 

Hans Cillessen

Fleur Vonk

William Mulder 

 

Donaties en giften 

De ANBI-status van de stichting is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren. Dit geldt zowel voor losse giften als periodieke giften. U kunt vriend van Streetcats worden.  

 

KVK-nummer:  1 7196817 

RSIN Fiscaal nummer: 817175374

Bezoekadres: Stichting de Zebra
Doornkampsteeg 43 5236 BB ‘s-Hertogenbosch

Postadres: Stichting de Zebra
Doornkampsteeg 43 5236 BB ‘s-Hertogenbosch